Salvamontiștii din Poiana Brașov au intervenit în 94 de cazuri de la deschiderea sezonului

18.01.2021, Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat sa intervina, pentru acordarea primului ajutor si transportul la baza muntelui, in cazul a 6 persoane care s-au accidentat. Dintre acestea, 2 au avut nevoie de investigatii de specialitate, fiind predate echipajelor SMURD. Vorbim din nou de un caz, in care persoana accidentata a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea starii de constienta.
Schiati intotdeauna cu o viteza cu care sa fiti in permanenta in control si sa puteti evita sau opri in siguranta, indiferent de manevrele pe care le fac cei dinaintea voastra. Adaptati permanent viteza conditiilor meteo, vizibilitatii, starii zapezii, traficului de pe partie si nu in ultimul rand, pregatirii voastre tehnice si fizice.
De la deschiderea sezonului de schi, salvamontistii din Poiana Brasov au intervenit in 94 de cazuri, implicand 95 de turisti care s-au accidentat, ratacit, sau care au trebuit sa fie evacuati.
Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jur!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: