Salarii mai mari pentru șoferii de la RATBV. Vor câștiga în jur de 2800 lei net pe lună

Soferii de la RATBV SA nu se mai pot plange ca au au salarii mici. Incepand de astazi a intrat in vigoare o modificare a Contractului Colectiv de Munca incheiat la nivelul RATBV S.A., prin care s-a modificat grila de salarizare a soferilor de autobuz si troleibuz, doar la aceasta categorie crescand momentan salariile.

Astfel, salariul de incadrare al acestei categorii a crescut cu circa 50%, de la 1.450 la 2.150 lei brut/lunar, insa toate simularile au aratat ca un sofer cu o minima experienta, care lucreaza si cateva zile la sfarsit de saptamana si care are o vechime de cira 10 ani in munca va castiga in jur de 2.700 – 2.800 de lei net/in mana lunar, in aceasta suma intrand si valoarea bonurilor de masa.

Nu trebuie uitat faptul ca soferii beneficiaza de spor de vechime, spor de 110% pentru zilele de sarbatori legale, spor de 105% pentru zilele de sambata si duminica, spor de 100% pentru orele suplimentare, spor de 7.5% pentru timpul efectiv lucrat pe autobuze articulate.

Simularile au luat in calcul un numar de ore suplimentare care sa nu depaseasca prevederea legala.

Cei interesati isi pot depune cv-ul la sediul societatii, pe Strada Harmanului nr. 49 sau la adresa ratbv@ratbv.ro

In prezent,  RATBV are nevoie de circa 70-80 de conducatori auto de autobuz sau troleibuz. Candidatii trebuie sa aiba permis de conducere categoria D sau Tb si o vechime in transportul de persoane de doi ani (pentru atestat).

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: