Săceleancă bătută cu brutalitate de concubin

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 08 noiembrie 2021, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie, în vârstă de 37 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe domestice.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 07/08 noiembrie 2021, în jurul orei 01.00, un bărbat, în vârstă de 41 ani, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în timp ce se aflau în locuința comună din municipiul Săcele, județul Brașov. Ulterior, la data de 08 noiembrie 2021, în jurul orei 07.00, bărbatul ar fi agresat-o fizic, din nou, pe concubina sa.

Persoana vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: