Să se ceară scuze jucătoarelor și brașovenilor!

După mai mult timp decât în condiții normale, ANAD-ul a dat și verdictul în cazul de dopaj de la CSM CORONA Brașov. Cele 17 jucătoare au primit între 15 și 20 luni suspendare, doctorul echipei a fost suspendat 4 ani iar conducătorul ”galben”, numit politic fără concurs, va trebui să stea departe de sport timp de 2 ani și 6 luni!

Iată că se confirmă scenariile negative și edilul orașului nostru a mai reușit o performanță greu de egalat, să distrugă echipa de handbal a brașovenilor, după ce în urmă cu câțiva ani a dat jos numele cu care Brașovul se identifica în handbalul feminin, RULMENTUL, acum a îngropat de tot această echipă. Să nu ai grijă de un fenomen sportiv al orașului pe care îl conduci doar din dorința de a deține control total prin punerea în funcții de conducere exclusiv a oamenilor ascultători din propriul partid, denotă o mentalitate învechită de care brașovenii ar trebui să țină cont pe viitor. Să ne reamintim că în ultimul sezon când s-a numit RULMENTUL, echipa de handbal feminin a Brașovului a lansat-o spre marea performanță pe CRISTINA NEAGU, care a devenit de 3 ori cea mai bună handbalistă din lume!

Pentru lipsa totală de profesionalism, solicităm să se ceară scuze public jucătoarelor cărora le-a fost aproape distrusă o posibilă carieră de răsunet mondial, chiar dacă și ele puteau să se informeze mai bine, iar cetățenilor Municipiului Brașov care au contribuit la bugetul echipei, să li se ceară scuze pentru folosirea precară a fondurilor publice.

Propunem pentru viitor, consultarea oamenilor cunoscători de handbal din oraș (foști și actuali jucători/jucătoare , conducători, chiar suporteri fideli) și refacerea echipei de handbal feminin sub numele RULMENTUL BRAȘOV, cu o conducere sănătoasă care să nu fie politică!

Dorim să mulțumim brașovenilor pentru cum au respectat recomandările primite de la autorități în această perioadă grea cauzată de CORONAVIRUS, chiar dacă avem în județul nostru un număr mare de cazuri, situația s-a tratat cu maximă responsabilitate și sperăm să vină vremuri bune pentru toți!

CIPRIAN JURUBESCU

Coordonator Departament Sport PRO ROMÂNIA BRAȘOV

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: