Să-i spună cineva lui Barna că este penibil! Pleacă, ești sub orice critică!

Dan Barna pare căzut din cer. Într-o intervenție pe “facebook”, unde în altă parte, acesta a găsit drept scuză virusul COVID pentru “mutarea pacienților in miez de noapte”.

“Suntem într- un război. Inamicul se numește Covid – 19 si nu are niciun cod de onoare, principiu sau regulă.Intr- un astfel de război în care fiecare minut poate să însemne o viață salvată, trebuie să faci ceea ce e de făcut, cu resursele, procedura si mijloacele de care dispui, chiar dacă nu sunt cele ideale”, a spus Barna care a uitat de inamicul habarnist cocotat de el și de USR -PLUS în fruntea ministerului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Acesta este depășit total, iar ”adjunctul” său, Andreea Moldovan, pare a fi din alt film. A început să stea numai pe la posturile tv naționale unde își da cu părerea despre orice, de multe ori aruncând în media adevărate tâmpenii . Este si cazul alergatului cu masca sau alte inepții de genul. In loc sa găsească soluții pentru sistemul de sănătate, care este praf, să amenajeze paturi ATI, șefii ministerului fac slalom pe la televiziuni.
Să nu mai spunem de decizia total inumană privind înmormântările persoanelor decedate de covid. Efectiv, mii de români au fost umiliți fiind înmormantați fără haine pe ei, o adevărată tâmpenie inițiată de această dată de Guvernul PNL. Si, cum era de așteptat, Vladut Voiculescu susținea ca nu există acest ordin, acuzând pompele funebre…La orice gafă a lor, tot timpul este de vina altcineva, la fel cum a făcut și Dan Barna în cazul evacuării pacienților din spital in mijlocul nopții.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: