S-au utilizat deja 300 de tone de material antiderapant pe strazile din Brasov

Cele două firme de deszăpezire, Comprest şi Eurostrada, au acţionat pe tot parcursul week-end-ului, atât pe străzile principale, cât şi pe cele din interiorul cartierelor.

Comprest a asigurat această activitate cu 18 utilaje, dar au fost şi perioade în care au acţionat 24 de utilaje. În prima parte a week-end-ului, având în vedere ninsorile, s-a intervenit pentru curăţarea carosabilului cu lama şi s-a împrăştiat şi material antiderapant, iar odată cu  oprirea ninsorii s-a utilizat doar materialul antiderapant. Pe tot parcursul week-end-ului s-au utilizat aproximativ 200 de tone de material antiderapant, stocul fiind în acest moment de peste de 350 de tone şi 6 camioane de mare tonaj sunt în acest moment la încărcare. Telefon dispecerat: 0268-416495.

Eurostrada a acționat cu 7-8 utilaje. De asemenea, s-a intervenit pentru curăţarea carosabilului cu lama şi s-a împrăştiat şi material antiderapant. Eurostrada a utilizat aproape 100 de tone de material antiderapant şi mai are un stoc de peste 500 tone. Telefon dispecerat: 0268-311310.

Cetăţenii pot solicita intervenția mașinilor de deszăpezire la dispeceratele celor două firme, în funcţie de zona de intervenţie. În cazul în care solicitările lor nu sunt rezolvate, pot sesiza acest lucru Serviciului Urmărire Contracte Salubrizare şi Deszăpezire din cadrul Primăriei Brașov – tel 0268 416550, tasta 9,  int. 127, 253, 254, email:salubrizare@brasovcity.ro.

 

Zonarea pentru deszăpezire este următoarea:

– Eurostrada: cartierele Tractorul, Bartolomeu, Stupini, zona str. Harmănului – B-dul Gării – 13 Decembrie;

– Comprest: restul orașului, inclusiv Poiana Brașov;

– Deszăpezirea tronsoanelor 1, 2 și 3 ale ocolitoarei este asigurată de CNAIR.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: