S-a umflat ”rânza” și în useriștii din Consiliul Județean Brașov

Useriștii de la Consiliul Județean Brașov se cred meseriași și vor cu orice preț să își trimită oameni prin toate CA-urile și organismele instituției. După ce s-au lăudat printr-un comunicat de presă că în urma unui vot intern la partid, un jurnalist a ajuns în ATOP, chipurile ca reprezentant al comunității, useriștii vor acum să își pună oameni și în conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Brașov. Deși studiile sau experiența nu îi recomandă și nu au nicio legătură cu domeniul de activitate, consilierii USR propun diferite persoane pentru aceste posturi. La fel s-a întâmplat și la ultima ședință a Consiliului Județean Brașov, unde s-a discutat și ”Proiectul de hotărâre privind delegarea unui reprezentant al asiguraților, din partea Consiliului Județean Brașov, în Adunarea Reprezentanților, organ de conducere al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate”.

Cum era și firesc, consilierii au propus ca medicul Marius Neculoiu să fie desemnat, având în vedere și studiile sale în acest domeniu, dar și experiența sa profesională. Însă, aleșii USR-PLUS l-au propus pe Aurel Dionisie Agache, cel care, potrivit declarației de avere, este tehnician la Transgaz și a fost consilier al fostului senator Allen Coliban, actual primar al Municipiului Brașov. Ce legătură are el cu CAS, doar useriștii pot explica dacă au vrut la un domeniu atât de important să-l trimită pe colegul lor…

Cum era și firesc, cel care va reprezenta CJ în Adunarea Reprezentanților, organ de conducere al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, va fi doctorul Marius Neculoiu.

La fel de ambițioși au fost consilierii USR și la ”Proiectul  de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Brașov în comisia de examen /concurs precum și aprobarea componenței comisiei de examen/concurs pentru ocuparea funcției vacante de conducere de șef de laborator-Laborator Radiologie și Imagistică Medicală din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov”.

Aici au vrut să-l trimită pe consilierul județean Joliff Erwan Francois Michel Marie, dar că voturile l-au desemnat pe Dan Suciu.

Interesant este că la ambele proiecte, deși erau prezenți 30 de consilieri, unul dintre ei nu a votat. Se pare ca a fost vorba tot de un userist.

 

 

2 comentarii la „S-a umflat ”rânza” și în useriștii din Consiliul Județean Brașov

 • 17 aprilie 2021 la 22:49
  Permalink

  E foarte bine ! Mergem in continuare pe mana minciunilor politrucilor de la PeNeLe ,in frunte cu minciuna gogonata despre operationalizarea aeroportului la 01.04.22 cu zboruri interne cu avioane de 18 locuri,bineinteles fara turn de control ,fara devierea canalului Besalcin,fara sa,stim daca pina atunci lucrarile neexecutate de firma din Sibiu vor fi terminate !!! Interesant este ca fara alimentarea cu energie electrica nu poate fi receptionat terminalul,pentru ca nu are curent,nu poate fi receptionat sistemul de balizaj pentru ca nu are curent ; in tot acest timp ,firmele care au realizat terminalul si sistemul de balizaj vor calcula si solicita penalizari de intirziere pentru ca nu isi vor putea incasa banii pentru lucrarile executate !!! Va fi interesant de vazut cine va plati oalele sparte si cine vor fi gasiti vinovati de aceasta situatie ; ar fi foarte bine daca penelistii nu ar mai baga gunoiul sub pres asa cum sint obisnuiti !!!

  Răspunde
 • 18 aprilie 2021 la 9:58
  Permalink

  Cristi Florea,
  îți mulțumesc pentru mediatizarea numelui meu în contextul candidaturii ca reprezentant al asiguraților, din partea Consiliului Județean Brașov, în Adunarea Reprezentanților, organ de conducere al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.
  După cum spune și numele proiectului aici era vorba de un reprezentant al asiguraților și nu de un reprezentant al vreunui grup profesional indiferent care ar fi acela.
  Condițiile erau simple și minimale.
  Trebuie să fii cetățean român, să ai calitatea de asigurat și să nu ai cazier judiciar sau fiscal.
  Tot respectul pentru medicul Neculoiu și sper să reprezinte asigurații cu cinste așa cum probabil a făcut-o și predecesoarea care era juristă, că tot ai folosit insistent sintagma “era firesc” în articolul tău.
  Fiindcă în acest firesc prezentat contextual, candidatul inițial al PNL-ului era domnul Ungureanu, lucru care s-a schimbat în timpul ședinței comisiei de specialitate.
  Sunt sigur că oricare dintre noi am fi putut reprezenta în mod corect și onest asigurații din județul Brașov.
  Personal am 33 de ani de când sunt asigurat și cotizez la acest sistem de asigurări de sănătate și în aceste peste 3 decenii m-am lovit de multe ori de inechitățile și de problematicile care trebuie remediate acolo.
  Urez mult succes domnului doctor Neculoiu!
  Cu respect!
  https://www.facebook.com/agache.aurel.31

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: