S-a scandat și împotriva primarului Scripcaru. Un individ a intervenit și a spus că nu are nimic cu PNL…

Aproximativ 2000 de brasoveni s-au adunat in Piata Sfatului unde au scandat impotriva PSD, ALDE si a Guvernului. Desi pe strazi se adunasera in jur de 4000-5000 mii, pana in Piata Sfatului numarul participantiilor a scazut destul de mult. Ajunsi in Piata, protestatarii au inceput sa-si strige nemultumirile.

Interesant este ca, pe langa numele lui Liviu Dragnea a aparut la un moment dat si numele primarului din Brasov, George Scripcaru. Scandarile au venit pe tema coruptiei, fiind cunoscut faptul ca seful administratiei locale are 3 dosare penale, fiind trimis in judecata pentru acte de coruptie.

La scurt timp dupa ce cativa brasoveni i-au urat de ”bine” primarului George Scripcaru, un individ, probabil un simpatizant al liberalilor, s-a apropiat de unul dintre liderii cu portavoce si a tinut sa precizeze ca…”protestatarii nu au nimic cu PNL”… semn ca partea de coruptie locala nu e la fel de interesanta ca cea de la centru. Sau liberalii au vreo legatura cu protestul fiind vazuti destui de multi prin multime, unii chiar membri marcanti.

Deci, cu alte cuvinte, pentru unii muma, pentru altii ciuma. Poate ca ar fi timpul ca cei care protesteaza sa se indrepte impotriva tuturor coruptilor din tara, nu doar intr-o directie. Sa nu mai fie, ca in prezent, membri ai Consiliului Local si Consiliului Judetean din Brasov cercetati sau condamnati penal…culmea este ca acestia sunt din…PNL. Drept dovada stau dosarele instrumentate de procurori.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: