S-a redeschis Centrul de Agrement din Poiana Brașov. Cu temperatura peste 37.3, nu veți putea intra!

Începând cu 1 iulie, ora 12:00, s-a redeschis Centrul de Agrement, cu următoarele activități:
BOWLING – 4 piste
BILIARD – 2 mese
TENIS DE MASĂ – 4 mese
ESCALADĂ
MINIGOLF

Programul de funcționare este:
Marți – Duminică 12:00-22:00
Luni – Închis
Escaladă 
Marți – Vineri 16:00-22:00
Sâmbătă – Duminică 12:00-20:00

Suprafața generoasă a Centrului ne permite aplicarea tuturor măsurilor de prevenție și siguranță pentru clienții care doresc să petreacă timpul liber practicând activitățile oferite.
Pentru o organizare cât mai bună și protecția dumneavoastră și colegilor noștri, vă rugăm să respectați toate indicațiile prevăzute atât la intrarea în Centru, cât și în interior, la fiecare activitate.

Măsuri de siguranță pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2

Clienții Centrului de Agrement și Divertisment Poiana Brașov:
– Efectuare triaj epidemiologic constând în controlul temperaturii personalului și vizitatorilor de către asistentul medical al centrului. Nu se va permite accesul persoanelor a căror temperatură corporală depășește 37,3 grade C.
– Purtare mască de protecție.
– Igiena mâinilor este extrem de importantă, dezinfectarea mâinilor la intrarea în Centru cu dezinfectantul aflat în dotare.
– Intrarea se va face prin intrarea principală, foaierul de acces având o suprafață de 120 mp, iar ieșirea clienților va fi marcată prin culoar și se va face prin ușa laterală.
– Se recomandă plata cu cardul bancar.

Activități desfășurate în siguranță:
Bowling – vor funcționa 4 piste din 8 existente. Maxim 6 pers/pistă. Suprafața alocată acestei activități este de 180 mp.
Tenis de masă – vor funcționa 4 mese. Maxim 4 persoane/masă. Suprafață alocată 60 mp.
Biliard – vor funcționa 2 mese din 3 existente cu maxim 4 persoane jucătoare/masă. Suprafața alocată acestei activități este de 150 mp.
Minigolf – datorită spațiului generos se poate permite accesul unei familii formate din 2 până la maxim 6 persoane sau a 2 familii formate din maxim 3 persoane. Suprafața sălii 314 mp.

Perete de escaladă – în sala de escaladă se va permite accesul unei familii formată din 2 până la maxim 6 persoane sau a 2 familii formate din maxim 2 persoane. Suprafața sălii 209 mp.
– Dezinfectarea echipamentului de joc se va efectua după fiecare client de către personalul centrului/personalul de mentenanță, după caz.
– Dezinfectarea prizelor și a echipamentului de protecție din sala de escaladă se va realiza de către personalul de mentenanță, rezervările fiind facute astfel : 1 h activitate cu 30 min pauză pentru dezinfectat.

– Accesul în spațiul de recreere va fi limitat la maxim 32 pers. fiind asigurată o suprafață de 4 mp/client și o distanță între persoane de 2 m, un total de 2 mese x 6 pers și 5 mese x 4 pers, mesele fiind depărtate la 2 metri una de alta cu un culoar liber de 1.5 m între mese. Suprafața spațiului de recreere este de 300 mp.
– Suprafața alocată grupurilor sanitare, de asemenea, se încadrează în normele de protecție, acestea având 32 mp/grup sanitar (4 mp/pers.).

Pe parcursul următoarelor săptămâni, în măsura în care condițiile generale o vor permite, se va pune la dispoziția organizatorilor de evenimente și etajul I al Centrului de Agrement, unde se regăsesc sala de conferințe și foayerul pentru expoziții (datorită suprafeței generoase, 700 mp sala de conferințe extinsă și 600 mp sală de expoziții).

Personalul Centrului de Agrement și Divertisment Poiana Brașov:
– Accesul se va face separat de intrarea clienților, pe la demisol cu liftul din dotare.
– Purtarea măștii de protecție ce va fi schimbată la un interval de cel mult 4 ore.
– Amplasarea unui panou frontal din plexiglas pentru protecție la cele două recepții – casierie, care deservesc centrul.
– Efectuare triaj epidemiologic constând în controlul temperaturii de către asistentul medical al centrului. Nu se va permite accesul angajaților a căror temperatură corporală depășește 37,3 grade C.
– Asigurăm igiena riguroasă a tuturor spațiilor:
– Sistemul de ventilație, încălzire și aer condiționat HVAC va fi setat pentru funcționare cu aport de aer proaspăt din exteriorul clădirii 100%, fără recircularea aerului din incinta Centrului de Agrement.
– Covoraș dezinfectant la intrare.
– Dezinfectarea suprafețelor expuse după fiecare client/grup de clienți.
– Amplasare dispensere cu dezinfectant la intrare, recepție clienți, sală de escaladă, bowling, sală recreere.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: