S-a lăsat cu arestări la Spitalul de Neurologie din Brașov, dar cu demisii pe când?

Polițiștii au efectuat zilele trecute percheziții la trei unități spitalicești din Brașov. Este vorba despre Spitalul de Neurologie și Psihiatrie, Spitalul de Pneumoftiziologie și Spitalul de Boli Infecțioase. Deși au trecut câteva zile de atunci, nimeni din conducerea Consiliului Județean Brașov nu a ieșit în presă cu declarații pentru a explica ce s-a întâmplat, așa cum este normal, fiind vorba despre instituții subordonate.

Mai mult decât atât, în urma perchezițiilor, s-a lăsat și cu reținerea, apoi cu arestarea unei persoane. Mai exact, directorul financiar Daniela Croitoru. Cu toate acestea, nimeni din conducerea spitalului nu și-a înaintat demisia, așa cum era firesc. Directorul financiar nu a ajuns degeaba în arest. Managerul spitalului ar fi trebuit să știe ce se întâmplă în curtea sa, ce fac angajații din subordine. Dacă nu știa, este o problemă mare, pentru că înseamnă că nu și-a făcut treaba de manager.

Dacă atunci când mai este achiziționat câte un echipament medical, la poze ies imediat reprezentanții spitalului și cei ai Consiliului Județean Brașov, cu explicații nu a ieșit nimeni.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: