S-a întors roata! Ce spune liberalul Gabriel Andronache despre schimbarea conducerii de la Radiodifuziune și Televiziunea Publică

Într-o postare pe facebook, deputatul liberal Gabriel Andronache îi ironizează pe social-democrați pe tema schimbării conducerii de la radioul și televiziunea publică. Acesta susține că parlamentarii aflați la putere au procedat la numirea conducerii exact ca și majoritatea PSD din legislatura 2016-2020.
Săptămâna trecută majoritatea parlamentară a aplicat aceeași procedură de numire a conducerii interimare ale Radioului Public și Televiziunii Publice ca aceea aplicată în legislatura trecută (2016-2020) de către PSD. De aceea se impune o ÎNTREBARE pentru parlamentarii PSD: veți contesta la CCR și numirea doamnei Gradea ca director general interimar, ÎN ACEEAȘI ZI, imediat după demiterea dnei Irina Radu?!”, a scris într-o postare pe facebook Gabriel Andronache, liderul deputaților PNL.
La scurt timp, parlamentarii social-democrați au atacat la Curtea Constituțională Hotărârile Parlamentului prin care rapoartele televiziunii și radiodifuziunii române au fost respinse de către plen.
Prin faptul ca au atacat la Curtea Constituțională, inclusiv hotărârea de numire a interimarutului la TVR, parlamentarii PSD ne ajută să scăpăm definitiv de doamna Gradea și de domnul Severin. De ce? Pentru că în cazul în care Curtea Constituțională va hotărâ că nu s-a respectat procedura, situația ar fi similară cu cea din 2017 când PSD a numit conducerea la TVR și Radiodifuziune. Dacă vor fi declarate neconstituționale, atunci și noi vom depune sesizare la CCR. Astfel prin demersul parlamentarilor PSD vom ajuta să scăpăm televiziunea de doamna Gradea și radioul de domnul Severin”, a încheiat parlamentarul de Brașov, Gabriel Andronache.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: