S-a încheiat programul de educație muzeală „Vacanța artelor la muzeu”

Ieri, 25 august 2021 de la ora 17,  copiii care au participat la programul de educație muzeală „Vacanța artelor la muzeu”, aflată la ediția a XVI-a s-au întâlnit pentru ultima dată.
„Au participat 12 copii, care și-au amintit de activitățile ce le-au desfășurat  la muzeu sau în spațiul public timp de 2 luni, cu peste 16 ateliere, activități și excursii. După ce ne-am întâlnit, copiii au desenat în curtea muzeului cu teme din ce au făcut la activitățile de la muzeu, apoi ploaia ne-a băgat în muzeu, iar înainte de asta au servit prăjituri și sucuri.
Elevul Daniel ne-a încântat la chitară clasică, atât în muzeu, cât și afară. Apoi, colecționarul Cristian Dumitru le-a vorbit copiilor despre pasiunea de a colecționa jucării de epocă și despre  Muzeul Jucăriilor, ce are peste 15.000 de jucării în patrimoniu. Activitatea a continuat cu o prezentare a păpușilor de teatru de către maestrul Iulian Ene.
Copiii s-au jucat cu păpușile, le-au manevrat pe marionete, ascultându-l pe Daniel la chitară.
Mulțumim tuturor copiilor, artiștilor și colaboratorilor, ne vedem în vacanța de iarnă, dar și la alte activități de educație muzeală desfășurate pe parcursul toamnei.
Totodată, mulțumim copiilor care au adus daruri pentru alți copii care au posibilități materiale precare.”, a declarat coordonatorul programului, Ovidiu Savu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: