S-a finalizat reabilitarea drumului principal din Predeluț (FOTO)

Primăria Bran a reușit să finalizeze reabilitatea drumului principal din satul Predeluț. În ultimii ani, acest drum a dat mari bătăi de cap locuitorilor din sat, care erau nevoiți să circule pe el zi de zi.
Astăzi am reusit sa finalizam reabilitarea drumului principal din satul Predelut, unde a fost introdusă rețeaua de canalizare , care a creat atatea probleme in ultimii ani, atât celor care il tranzitau cat îndeosebi locuitorilor satului Predelut!
Imi cer cu această ocazie încă odată scuze pentru disconfortul creat! Probabil vor exista voci care vor considera ca nu trebuia inca asfaltat, sau ca sunt si anumite deficiențe, dar consider ca era necesar sa asfaltam acest tronson de drum. Cu siguranță intotdeauna este loc si de mai bine ! Vom cauta sa remediem eventualele deficiențe , sa asfaltam si cele 2 transversari realizate , sa plombam gropile apărute în carosabil, precum și poziționarea capacelor de canal!
Multumesc frumos pe aceasta cale tuturor celor implicati in acest proiect! (Consiliul Local Bran, colegilor din Primăria Bran , precum și firmelor care au executat lucrarile), si nu in ultimul rand locuitorilor comunei Bran pentru înțelegere!!!”, a scris pe pagina sa de facebook primarul Cosmin Feroiu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: