S-a deschis pârtia de lux din Poiana Brașov. Atât costă să vă dați cu sania în Poiana Brașov! Prețurile pornesc de la 25 de lei ora…(VIDEO, FOTO)

S-a deschis pârtia de săniuș din Poiana Brașov. Deși încă nu este zăpadă suficientă, tot au fost câteva persoane care s-au dat cu sania. Ce-i drept, și prețul de intrare îi cam deranjează pe oamenii de rând, doar pentru copii o oră costă 25 de lei, iar adulții plătesc 30 de lei. Pentru 2 ore prețul este de 35 de lei pentru copii, iar pentru adulți 45 de lei. Pentru 3 ore cei mici scot din buzunar suma de 40 de lei și adulții 50 de lei. Un abonament de o zi pentru copii costă 40 de lei, iar pentru adulți 60 de lei. Numai că la aceste tarife se adaugă și banda care, pentru copii, costa 10 lei ora…

Precizăm că în urmă cu câțiva ani, această pârtie era la liber, fiecare brașovean sau turist se putea da cu sania. Numai că, Primăria Brașov le-a luat oamenilor de rând și această bucurie, iar acum brașovenii sau turiștii fără posibilități trebuie să caute locuri în afara stațiunii unde să se poată da cu sania.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: