S-a deschis clinica stomatologică „Zâmbetul meu”, concept unic dedicat copiilor și adolescenților(FOTO, VIDEO)

Prima clinică stomatologică din județul Brașov destinată copiilor și adolescenților a fost inaugurată astăzi, în prezența mai multor invitați și personalități ale Brașovului.
Susținută, parțial, din două programe de finanțare nerambursabilă- POCU România Start Up Plus și Start Up Nation, investiția totală însumează peste 200.000 euro din care circa 100 000 euro fiind costuri cu aparatura.

„ Un vis împlinit, aceasta este concluzia acestei zile. Pe lângă faptul că se adresează țintit acestor categorii de pacienți, Classmed «Zâmbetul meu» aduce în cabinetele sale, patru la număr, tehnologii de ultimă generație în domeniul stomatologic, dar și personal calificat pentru copii și adolescenți.
Un punct forte al clinicii este utilizarea unui aparat de tip laser care facilitează intervenția fără freză, fără anestezie și fără durere. Vorbim despre proceduri minim invazive pentru pacienți, care nu provoacă zgomot, vibrație sau presiune pe dinte. De asemenea, tehnologia laser îndepărtează cu precizie maximă țesutul afectat, protejând țesutul sănătos, oferind și o decontaminare perfectă a cavității, ceea ce scade riscul apariției unei noi carii dentare”, a precizat fondatorul clinicii, dr. Gabriela Manolache-Moldovan.

Primele programări sunt deja făcute, iar micuții pacienți vor fi deja primiți, într-un mediu prietenos, începând cu data de 16 noiembrie.

La eveniment, au participat, alături de părinți și micuți, și deputata Roxana Mînzatu, fost ministru al Fondurilor Europene, Cosmin Roșia, director al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, ambii susținători ai mediului de afaceri privat și ai investițiilor din fonduri europene.

Classmed «Zâmbetul meu» are grijă de zâmbetele copiilor și adolescenților!

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: