S-a dat startul înscrierilor la competiția “CUPA DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY “ editia a IX-a

Consulatul Republicii Austria la Sibiu, sub patronajul Ambasadei Austriei la București, Primăriei Municipiului Sibiu și Consiliului Județean Sibiu, organizează în data de 8 Februarie 2020, începând cu ora 10:00, cea de-a IX-a ediţie a “CUPEI DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY”, competiție care va avea loc pe Pârtia B, a domeniului Arena Platoș din Păltiniș, județul Sibiu. Scopul acestei competiții este de a promova practicarea schiului – sport național austriac – în județele din circumscripţia Consulatului Republicii Austria la Sibiu – Sibiu, Alba, Brașov, Mureș, Harghita, Covasna și nu numai.

“CUPA DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY” este o competiție pentru amatori, însă sunt asteptați să se înscrie și să participe toți iubitorii acestui sport de iarnă. Înscrierea în competiţie este liberă fără taxe de participare. Mai multe detalii despre Regulament, înscrieri, condiții de participare, program și detalii legate de desfășurarea competiției, pot fi gasite accesând site-ul www.cupadeski.ro Termenul limită de înscriere este luni, 27 ianuarie 2020.

Înscrieri la: inscrieri@cupadeski.ro sau Fax: (+40) 269 253 493 Consulatul Austriei la Sibiu, prin Consulul Onorific Andreas Huber, pe lângă participarea sa activă la viaţa economică, se implică şi în viaţa socială şi culturală a judeţului Sibiu, acest eveniment fiind o invitaţie pentru toţi cei ce iubesc sporturile de iarnă şi competiţia.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: