S-a cerut în direct la radio demisia președintelui Consiliului Județean Brașov! (FOTO)

Fosta liberală Mariana Câju a dat de pământ cu actualul președinte al Consiliului Județean. Într-o intervenție la radio, președinta Consiliului de Administrație a Spitalului Municipal din Făgăraș, a prezentat pe larg eșecurile actualei conduceri a Consiliului Județean Brașov. Mai mult decât atât, Mariana Câju i-a solicitat demisia de onoare președintelui Adrian Veștea.

”Acest personaj arogant nu mai ascultă pe nimeni. Nu avea cum să se înconjoare de persoane competente. Și-a angajat toate secretarele de la partid directoare prin spitale.

Probabil el este pasionat de fotografie. Nu a făcut nimic altceva decât poze. Nu a reușit nici să continue proiectele începute. În ce privește aeroportul Brașovul, Veștea a spus că dacă nu termină proiectul anul acesta, își dă demisia. Din acest motiv îi cer demisia de onoare președintelui Veștea!

Nu o cer doar pentru ce a spus referitor la aeroport, ci pentru că a distrus și spitalele din Brașov, dar și pentru că a spus că a făcut podul din Crihalma a cărui documentație a fost transmisă la guvern de către fostul prefect Marian Rasaliu. Se laudă cu lucrările de la maternitate, dar erau începute de altcineva. Să nu uităm despre reorganizările din spitalele!

Din declarațiile lui din ultima perioadă reiese că a făcut doar 5% din aeroport. Știm cu toții că aeroportul era în urmă cu 4 ani realizat undeva la 25%. Ne mai arată de câteva săptămâni niște imagini de la aeroport, dar nu este nimic concret acolo. Este importantă această investiție clar, dar el în 4 ani a făcut doar o cale de rulare. Când am devenit președinte în urmă cu 5 ani, erau 12 obiective la aeroport. Acum, domnul președinte se află abia la primul obiectiv”, a spus Mariana Câju, candidat independent la președinția Consiliul Județean Brașov.

 

Mariana Câju a dorit să clarifice și problema comunicatului de presă transmis de PNL imediat după anunțarea candidaturii la Consiliul Județean.

”PNL a dat un comunicat în care a spus că primarii din zona Făgăraș nu mă susțin. Eu am discutat cu ei și nu este așa. Să iasă unul public și să spună, nu să fie publicate comunicate de presă făcute de oamenii din Râșnov care se ocupă de comunicare.

Din 37 de primari au găsit doar 4 primari…Nici acești oameni nu au acceptat. Doi dintre ei și-au cerut scuze și au spus că nu au văzut comunicatul. Sunt vreo 3 independenți notorii la Brașov care mă susțin, știe toată lumea. La Brașov PNL este într-o situație dificilă. Nici la Râșnov nu știu dacă vor câștiga”, a încheiat Mariana Câju.

 

foto: agerpres

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: