Rupt de realitate! Când ești în campanie electorală și habar nu ai ce se întâmplă în comunitate. Se întâmplă la Rupea…

Candidatul PNL la Primăria Rupea nu pare a fi la zi cu informațiile privind proiectele din localitate și banii alocați pentru acestea. Omul pare de-a dreptul rupt de realitate. O dovadă clară este postarea acestuia de pe facebook cu privire la spital. ”Fără îndoială, spitalul are o importanță majoră, mai ales prin faptul că deservește și localităților din zonă. Motiv pentru care necesitatea existenței unui spital dotat corespunzător la Rupea este cu adevărat stringentă”, spune Alexandru Opriș, candidatul PNL la Primăria Rupea, cel care încă nu a aflat că spitalul orășenesc va intra în reparații capitale. Culmea este că liberalul a fost și în sala de ședințe în momentul în care s-a discutat proiectul.

Deja există o hotărâre de predare a amplasamentului către Compania Națională de Investiții (CNI). Dacă liberalul nu știe încă, poate afla că este vorba despre o investiție de 8 milioane de Euro, ce cuprinde pe lângă reparații și dotarea spitalului cu echipamentele necesare. Poate că nu ar strica ca Alexandru Opriș să se intereseze la Primăria Rupea despre proiectele începute sau finalizate în ultimii ani, nu de alta, dar în campania electorală alegătorii taxează imediat astfel de gafe. Culmea este că orașul este mic, iar lucrurile importante le află toată lumea, cu mici excepții…

Cât despre ”Achiziționarea a minim două autoutilitare de Salvare, având în vedere faptul că cele aflate în dotare sunt insuficiente pentru a putea face față cerințelor din întreaga zonă”, această afirmație demonstrează încă o dată că Alexandru Opriș nu prea este la curent cu ce poate să facă un primar și ce nu. Omul vrea să achiziționeze 2 ”autospeciale”, deși atribuțiile în acest sens le are Ministerul Sănătății, fără nicio legătură cu Primăria Rupea.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: