România UNITĂ sau România MUTĂ? Provocări pentru votul de duminică

Campania pentru alegerile prezidențiale a ajuns, astăzi, la final.

După două săptămâni care s-au scurs sub semnul unei dezbateri ce s-a dorit, dar nu s-a întâmplat, după fuga președintelui în funcție, în jurul democrației, brașovenii sunt chemați duminică la urne să își aleagă Președintele pentru următorii 5 ani.

Votul pentru alegerea președintelui are conotații diverse, dar implicațiile asupra cetățenilor români din țară sau din afara țării sunt mari. Mai mult ca oricând, trebuie să conștientizăm că, la nivelul societății, există o ruptură între salariați și pensionari, între mediul privat și sectorul public, între cei cu studii superioare și cei cu studii medii.

România de azi este dezbinată! Președintele în funcție, în loc să îndeplinească rolul de mediator între puterile statului, se implică activ în facerea sau desfacerea majorităților parlamentare. Iohannis este astăzi o combinație periculoasă între Președinte, Prim-Ministru și lider al majorității parlamentare conjucturale în Parlamentul României. Niciodată în istoria României nu a existat un Președinte care să centralizeze toată puterea politică și executivă în maniera în care o face astăzi Klaus Iohannis.

Prin felul în care a condus România vreme de 5 ani, Iohannis a construit o țară paralelă cu realitatea, o ROMÂNIE MUTĂ!

Puterea de a schimba ROMÂNIA MUTĂ cu ROMÂNIA UNITĂ este în mâinile noastre și trebuie să se manifeste la vot!

Dacă vrem ca peste 5 ani, România să fie o țară care a continuat să prospere și să se dezvolte, trebuie să oprim modul în care a fost condusă vreme de 5 ani.

ROMÂNIA UNITĂ înseamnă o țară în care ura este înlocuită cu consens asupra temelor majore.

ROMÂNIA UNITĂ înseamnă o țară în care democrația primează, indiferent că, Președintele sau Parlamentul sunt de culori politice diferite.

ROMÂNIA UNITĂ este cea în care trăiesc și se susțin reciproc tinerii, bătrânii, angajații de la stat și cei de la privat, mediul de afaceri.

ROMÂNIA UNITĂ este România care obține creștere economică ce ajunge să fie distribuită oamenilor, prin salarii și pensii. Este România care investește în Educație și în Sănătate, în condiții mai bune pentru toți cetățenii.

România UNITĂ este cea în care Președintele garantează la bunul mers al societății.

Singurul Președinte care poate face ROMÂNIA UNITĂ este Viorica Dăncilă.

Duminică, VOTĂM cu INIMA! Votăm Viorica Dăncilă Președinte!

Echipa PSD Brașov

                                                                                            Biroul de presă PSD Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: