Robert Cazanciuc, senator PSD, președinte interimar al Senatului României: Brașovul are nevoie de oameni smart ca Florin Orțan, nu de oameni șmecheri!

Președintele interimar al Senatului, senatorul Robert Cazanciuc a fost prezent miercuri la evenimentul de lansare a candidatului PSD Brașov pentru Primăria Municipiului Braşov.

 

Îi mulțumesc lui Florin Orțan pentru faptul că a fost disponibil, oricând am avut nevoie, cu expertiza sa de medic și de om onest. Pentru că despre asta este vorba, despre onestitate.

Eu nu cred că cineva depune un jurământ ca medic pentru că ii spune cineva de la partid, depune un jurământ ca medic pentru că are o vocație, vrea să facă lucruri, dincolo de ceea ce se gândește că poate fi o carieră la un moment dat.

Cum Dumnezeu să lucrezi cu inima fără sa ai pasiune? Cum sa ții inima în mână, fără sa ai pasiune, fără sa îți pese?

Eu cred că, în momentul de față, Brașovul are nevoie de altceva, are nevoie să scape de gașca de la PNL, care ține Brașovul captiv de ani de zile. Brașovul are nevoie de viziune. Florin Orțan vine dintr-un centru de excelență profesională la Târgu Mureș, vine cu un anumit tip de atitudine, vine cu o cunoaștere a deciziilor care se iau în capitala țării, vine cu dorință de a se bucura de Brașov, în centrul țării.

Brașovul nu este un oraș de provincie, Braşovul este inima țării. Și inima țării are nevoie de un cardiolog, care să aibă grijă de fiecare mecanism al acestei inimi să funcționeze așa cum trebuie, să dea energia de care orașul are nevoie.

Nu cred că Brașovul trebuie sa rămână captiv unui mod de a face administrație! Brașovul are nevoie, cu adevărat, de oameni cu inimă, care își doresc să aibă un trai bun în acest oraș, să țină Braşovul în centrul țării, să pulseze în centrul țării. Brașovul trebuie să fie un oraș cu viziune, să arate un trend în momentul de față.

Prin Florin Orțan, prin experiența profesională, prin dorința, prin ceea ce a demonstrat de-a lungul anilor, prin ceea ce a demonstrat în Parlament în ultima vreme, prin disponibilitatea sa dată de profesie și de vocație, de a fi in mijlocul oamenilor, de a fi în gardă permanent, Brașovul se poate schimba. Orașul are nevoie de cineva smart, nu de oameni șmecheri!” a declarat senatorul social-democrat.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: