Riff 50th Anniversary Show la Bastionul Țesătorilor

Muzeul Județean de Istorie Brașov  în parteneriat cu Asociația CULTURAL Act organizează, în cadrul proiectului cultural BASTIONUL ARTIȘTILOR,   evenimentul Riff 50th Anniversary Showjoi 3 septembrie 2020 de la ora 19,30 în Bastionul Țesătorilor Brașov, str. George Coșbuc nr. 9.  Concertul  marchează activitatea muzicală de o jumatate de secol a grupului hard – rock RIFF.

12 discuri editate, peste 3500 de concerte în ţară, dar şi în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, apariţii Tv şi radio, piese memorabile: În loc de bun rămas, Ana-Maria, Cercul vieţii, Plouă la Woodstock, Mr. Jimi, Regele şoselei, Povestea lor, Nerostitele cuvinte, Primii paşi, Un joc a fost …

Acesta este grupul RIFF, exponent de seamă al rock-lui din România, formaţie care abordează un hard-rock sănătos cu nuanţe de blues, apreciată de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, prestaţia artistică profesională şi show-ul electrizant.

Foarte puţini artişti români se pot mândri cu o carieră atât de bogată, continuă, suţinută, încărcată de realizări profesionale şi sentimentale.

Evenimentul este un spectacol de 2 ore cu piese din toate perioadele de activitate ale formației RIFF, bazat pe un scenariu urmând cronologia momentelor importante din istoria grupului, cu o scenografie video deosebită. 

De asemene vor fi prezentate în premieră melodiile de pe cel de-al 12 –lea album RIFF – Rătăcit în Paradis, disc pregătit pentru aniversarea grupului.

Biletele se găsesc pe www.eventbook.ro. Prețul biletului este de 30 lei.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: