Ridicarea gunoiului pe ”avarie” la Sânpetru. O parte din locuitorii comunei nu plătesc pentru serviciul de salubrizare

Începând de ieri societatea care se ocupă de salubrizare, în comuna Sânpetru a anunțat că va funcționa în regim de avarie și vor ridica – prioritar deșeurile menajere, apoi cele reciclabile și apoi deșeurile vegetale.
Potrivit Primăriei Comunei Sânpetru „ Hidrosal au precizat ca nu mai pot suporta financiar diferența dintre cele 7551 de persoane responsabile care au depus declarația și plătesc taxa de salubritate și cele aproximativ 15.000 de persoane care reies din calculul normei naționale de generare a deșeurilor, ridicate lunar din comuna noastră.
Important 
În cadrul Primăriei demarăm procedura de impunere din oficiu a celor care nu au depus declarația pe proprie răspundere pentru taxa de salubrizare pe baza datelor primite de la compartimentele de Evidența populației, Stare civilă, Registru agricol și Asistență socială.
Impunere din oficiu pe baza regulamentului, se va face începând de mâine retroactiv din luna aprilie.
Fiecare dintre noi trebuie să fie responsabil pentru propriile deșeuri generate, să colecteze selectiv, să risipească cât mai puțin și bineînțeles să plătească pentru serviciul de salubrizare, ca pentru oricare alt tip de serviciu.”
Informații serviciu de salubrizare: mediu@primaria-sanpetru.ro
Plata taxei de salubrizare se poate face și pe ghiseul.ro – după ce a fost depusă declarația la primărie.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: