Rezultate împărţite la FC Braşov: victorie pentru „juniorii mici” , înfrângere pentru ”cei mari”

Rezultate împărţite pentru juniorii de la FC Braşov în Campionatul Naţional. La U17 victorie, la U19 înfrângere.
În acest weekend s-a disputat etapa a 3-a din play-off-ul Campionatului Naţional de Fotbal destinat juniorilor de U17 şi U19. “Juniorii mici” au trecut cu scorul de 3-0 în deplasare de Grupul Şcolar Agricol Nucet, iar “cei mari” au fost învinşi de Petrosport Ploieşti, cu acelaşi scor 3-0.
Juniorii de U17 au jucat sâmbătă şi au făcut un meci foarte bun. Au trecut cu 3-0 de Nucet şi şi-au păstrat astfel locul trei în clasament. Pentru braşoveni au marcat: Sima, Poloșan şi Florescu.
„A fost o partidă viu disputată, cu o formație arțăgoasă, bătăioasă. A fost un adevărat derby pentru locul trei. Jucătorii au înțeles importanța meciului și am fructificat la maxim oportunitățile ivite. Am stat foarte bine defensiv, cu un joc susținut, cu o mare risipă de efort, cu schimbări inspirate. Un lucru de remarcat este jocul în teren al lui Florescu care a culminat cu marcarea golului trei, gol cu o lovitură de cap după un corner. Mă bucur pentru copii, pentru victorie, pentru moralul lor după înfrângerea din etapa trecută”, a spus Levi Mihok.
Antrenorii braşoveni au început în formula: Sandor, Poloşan, Păscuţă, Pop, Szasz Robert, Drîngă, Popescu, Sima, Szabo, Frumosu, Patrascu. Au mai jucat: Szasz Eduard, Florescu, Veriguţ, Chiţu şi Gavrilă. Rezerve neutilizate: Sebe, Tudose Marco şi Tudose Mario.
Juniorii de Under 19 au pierdut duminică meciul din deplasare cu Petrosport Ploieşti, scor 0-3.
Pentru acest meci au fost convocaţi: Baragoană, Dumitrașcu, Biro, Manta, Străinescu, Maxim, Torok, Mitroi, Pîrvu, Solovăstru, Tărăboanță, Rezmerița, Matifelean, Florescu, Pătrașcu şi Szabo.
Etapa viitoare cele două echipe joacă tot în deplasare, la CSS Braşovia.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: