Rezultat anticipat. Cine va fi director adjunct la Poliția Locală Brașov?

Astazi a fost publicat rezultatul final la concursul pentru ocuparea postului de director adjunct al Politiei Locale Brasov. Astfel, castigatorul postului este, asa cum toata lumea a anticipat, Vlad Vasile, care a obtinut la proba scrisa 71,40 de puncte, iar la interviu 95,80, avand un punctaj total de 167,20 de puncte.

Precizam ca la concurs au fost inscrisi: Adrian Macarie, care a inregistrat un punctaj total de 164,65, Romeo Dobre cu un punctaj de 155,30 puncte , dar si Lucica Turca, Ioan Dumitru,  Marius Cordea, si Sergiu Chifu, insa ultimii 4 nu au ajuns pana la proba de interviu.

Precizam ca numele castigatorului a fost anticipat, avand in vedere ca la mai toate concursurile din institutiile publice se cam stie cine pierde si cine se va bucura la final. Din pacate, suspiciuni au existat si la acest concurs, avand in vedere ca in comisie s-a aflat insusi directorul Nicolae Aldea. Daca legal a fost in regula, moral nu prea. El a avut un cuvant greu de spus in privinta subalternului sau, ceea ce nu prea e in regula. O apropiere intre cei doi poate naste alte lucruri, cum ar fi de exemplu abuzurile.  Ramane de vazut ce se va intampla pe viitor pentru ca, se pare ca vor exista contestatii cu privire la organizarea acestui concurs.

Politia Locala, salarii peste Politia Nationala

Desi sunt limitati in ce priveste atributiile,  de cateva luni bune, unii dintre politistii locali castiga mai bine decat cei de la Politia Nationala. Sunt multi politisti locali care au salarii de peste o mie de Euro lunar, altii din conducere ajungand chiar la 2000 Euro.  Din pacate, rezultatele nu prea ies in evidenta, decat la nivel declarativ. Sunt probleme atat pe urbanism, cat si la rutiera, dar nu numai, semn ca salariile mari nu au adus si rezultatele asteptate.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: