Rezidentii complexului Tampa Gardens au parte de un cadru natural de poveste. Licitatiile continua si in 2019!

Alegeti ce este mai bun pentru membrii familiei voastre si in 2019, optati pentru un nou stil de viata sanatos, intr-o zona de munte, ferita de aglomeratia orasului, de poluare!  Cand vine vorba de achizitia unui apartament, spatiul verde aflat in apropiere este unul dintre considerentele importante de care se tine seama.  Cine nu si-ar dori sa locuiasca intr-un ansamblu imobiliar aflat atat de aproape de Poiana Brasov sau de Predeal?  Unde poate fi mai frumos sa iti petreci vacanta de iarna decat la munte?  Investeste intr-un apartament cu 2 sau 3 camere in Racadau, in complexul Tampa Gardens,  si te vei simti mereu in concediu.  Dintr-un simplu turist transforma-te in proprietarul unui apartament in Brasov, orasul turistic al Romaniei!

 

Oferte pentru toti: apartamente cu 2, 3 camere si penthouse-uri

 

Oferta este foarte variata.  Sunt scoase la licitatie atat apartamente cu 2, 3 camere, cat si penthouse-uri.  Locuintele sunt mai mult decat spatioase.  De exemplu, apartamentele cu 2 camere au o suprafata maxima de 75.3mp, iar pretul acestora ajunge pana la 64000 de Euro (+TVA5%).  Locuintele cu 3 camere au suprafata maxima de 104.6 mp.  Cele doua  penthouse-uri de la etajul 12 ramase disponibile insemna adevaratul rasfat imobiliar, oferind viitorilor proprietari o suprafata de nu mai putin 239 mp.

Nu uitati ca ansamblul reuneste toate conditiile pentru o viata implinita intr-un mediu sanatos, linistit, cu aer curat, ferit de zgomotul traficului intens, dar aproape de centrul Brasovului, de magazine, scoli, gradinite, farmacii, sali de sport, restaurante.

Cum va puteti inscrie la licitatie?

 

Licitatia are la loc in Brasov, Str. Molidului nr 43b, Bl. B, et. 3, ap. 47B, jud. Brasov, in fiecare zi de miercuri.  Caietele de sarcini pot fi obtinute de la lichidatorul judiciar. Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0735.227.874 si au obligatia de a-si procura caietele de sarcini si de a depune garantia de participare de 10% din valoarea activului, cu 24 de ore inainte de data licitatiei.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: