Retinut in urma unui accident rutier

La data de 29.04 a.c., în jurul orelor 04.10, un bărbat cu vârsta de 29 de ani,  în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Mândra, din județul Brașov, din direcția Sibiu spre Brașov,  pe DN 1, la  km. 227 + 600 m,  a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un stâlp din beton pe care l-a rupt și proiectat pe partea carosabilă.

 

Ulterior producerii accidentului conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat de 33 de ani, pasager în autoturism,  care a rămas încarcerat, ulterior descarcerării  fiind transportat la Spitalul Municipal Făgăraș, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificat bărbatul, care nu posedă permis de conducere. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Brașov.

 

În cauza a fost întocmit dosar penal în care se efectuează  verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: