Retinut dupa ce si-a lasat tovarasul de pahar fara 1200 de euro, mobil si alte bunuri

La data de 03 iunie a.c. polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 41 ani, din județul Covasna.

Acesta, în noaptea de 02/03 iunie a.c., în timp ce se afla în zona gării Brașov, ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu un bărbat, de 56 ani, din județul Buzău.  După ce acesta din urmă a adormit, i-ar fi sustras telefonul mobil, o geantă de voiaj ce conținea două boxe portabile, o mașină de tuns, un motoferăstrău electric și mai multe articole vestimentare, precum și suma de 1200 euro, părăsind ulterior locul faptei.

Polițiștii au probat activitatea infracțională a bărbatului și, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Covasna, l-au depistat pe acesta pe raza comunei Vâlcele, în județul Covasna.

 

Bunurile sustrase au fost recuperate și predate părții vătămate iar din suma de bani s-au recuperat 1000 euro. Bărbatul, a fost  reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.

El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: