Reținut după ce s-a dus să ofere dulciuri copiilor. Vezi ce s-a întâmplat!

La data de 06 ianuarie a.c, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Feldioara au reținut un bărbat în vârstă de 36 ani din comuna Teliu, care a încălcat ordinul de protecție dispus de Judecătoria Brașov.

Acesta, la data de 06 ianuarie a.c., în jurul orelor 19.00, s-a deplasat la domiciliul soției  sale din comuna Teliu,  cu scopul de a oferi dulciuri copiilor săi, dar sotia nu i-a permis accesul în locuință, motiv pentru care a amenințat-o.

Polițiștii au constatat faptul că bărbatul a încălcat, în acest fel,  măsura dispusă de Judecătoria Brașov la data de 21.12.2018, valabilă 6 luni, prin care era obligat să nu se apropie la o distanță mai mică de 200 m. de soția și copiii săi, precum și de domiciliul acestora.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al  I.P.J. Brașov, fiind cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor dee ”amenințare”, ”violare de domiciliu” și ”nerespectarea unei hotărâri judecătorești”, în cadrul nui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: