Reținere bombă la Brașov! Directorul financiar de la Neuro și-a petrecut noaptea în arestul IPJ

Polițiștii brașoveni au efectuat miercuri mai multe percheziții la spitalele din Brașov. Printre unitățile vizate se numără și Spitalul de Neurologie și Psihiatrie. Luată la întrebări a fost și Diana Croitoru, directorul financiar al spitalului. Potrivit anchetatorilor, directoarea ar fi transferat o serie de bunuri de la spital la un azil de bătrâni pe care îl administra. Mai mult decât atât, Diana Croitoru a fost reținută și băgată la răcoare o noapte.

Este același personaj care a vrut să îi ia locul de manager dr. Grigoriu Alexandru. Nu a reușit să obțină postul din cauza scandalului declanșat, dar a ajuns director financiar, acolo unde se învârt banii.

Numele Dianei Croitoru mai apare într-un dosar deschis la o pensiune din Moieciu care a fost transformată în azil. Și acolo au avut loc percheziții și cercetări pentru evaziune. Totodată, s-a anchetat și decesul unei persoane internate, care s-ar fi aruncat de la etaj. De aici apare și întrebarea cum a ajuns doamna Croitoru director financiar când se cunoșteau problemele ei…

”Polițiștii brașoveni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada stării de urgență, cadre medicale sau angajați ai unor instituții, s-ar fi sustras de la îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, solicitând și beneficiind în acest sens de certificate de concedii medicale fictive și, totodată, de materiale de uz sanitar în interes propriu.Cu ocazia efectuării perchezițiilor, s-au ridicat documente și s-au efectuat activități procedurale, ce se impun, pentru stabilirea situației de drept”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Precizăm că în ultimii 4 ani, în funcțiile cheie din spitalele brașovene au ajuns mai multe personaje controversate, unele chipurile prin concurs, dar toată lumea știe că politicul a decis tot. Peste tot s-au făcut schimbări în pozițiile cheie, mai ales în zona financiară. Nu ar fi rău ca polițiștii să verifice și modul în care s-au organizat aceste concursuri, cum de au obținut posturi doar membrii de partid sau apropiații unor politicieni.

Din păcate, angajații DNA au cam dispărut din Brașov, singurii care mai deranjează instituțiile publice fiind polițiștii. DNA nu mai este ce a fost, a devenit o instituție care mai anchetează, dar mai mult ”peștișori”, pentru că rechinii se plimbă în continuare în libertate și își văd de afacerile ilegale.

 

sursa foto: captura youtube-Brasov TV

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: