Rețea de energie electrică în cartierul Musceluț din Zărnești

În anul 2009 Primăria Orașului Zărnești a atribuit tinerilor cu vârsta între 18 și 35 de ani, în baza Legii 15/2003, 100 de loturi de teren, în cartierul Tohan–Blocuri, zona Musceluț.
Conform obligațiilor ce rezultă în aplicarea Legii 15/2003, Primăria orașului Zărnești a demarat, în anul 2018, extinderea rețelei de distribuție a apei potabile în cadrul proiectului„ Reabilitare extindere rețele de apă potabilă etapa a II a și extindere rețele de canalizare menajeră în orașul Zărnești”, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa I.
Totodată, pe lângă extinderea rețelei de apă potabilă s-au făcut demersurile necesare extinderii rețelei de distribuție a energiei electrice. Astfel, în Planul de dezvoltare a Rețelei Electrice de Distribuție a S.D.E.E. Transilvania Sud a fost cuprins și obiectivul “Extindere RED zona Muscelut, Zărnești, jud. Brașov”, lucrările fiind demarate la mijlocul lunii februarie, anul curent.
În urma finalizării acestor obiective, beneficiarii legii Legii 15/2003 din acest cartier, vor putea trece la construirea efectiva a locuințelor. În perioada următoare avem în vedere și obținerea de fonduri pentru extinderea rețelei de colectare a apelor uzate, dar și realizarea drumurilor din aceasta zonă.
Nu în ultimul rând, pentru a asigura o dezvoltare urbanistică unitară, Primăria Orașului Zărnesti, a întocmit 4 tipuri de proiecte necesare la obținerea autorizației de construire locuință și care vor fi puse la dispoziția titularilor acestor loturi de teren” a spus Alexandru Lucian Igrisan, primarul orasului Zarnesti. 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: