Restricții de circulație pe străzile Avram Iancu și A.I. Cuza

În perioada 05.06 – 13.06.2019, circulația va fi restricționată pe străzile Avram Iancu și A.I.Cuza pentru continuarea lucrărilor de modernizare a rețelelor de apă.

Astfel, restricția de circulație este valabilă pe sensul de mers către centrul orașului, pe o singură bandă, pe porțiunea cuprinsă între intersecția cu strada Bisericii Române și intersecția cu bulevardul Iuliu Maniu.

Zona este semnalizată corespunzător.

Pe perioada lucrărilor, pentru verificări de vane și cuplări de branșamente, va fi necesară întreruperea temporară a apei.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020.

Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele adiacente.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: