Resistematizarea circulației rutiere in Centrul Civic

Astazi, in cadrul sedintei Consiliului Local, Cristian Macedonschi le-a explicat consilierilor si sefilor administratiei locale ca in zona Centrului Civic trebuie regandita circulatia rutiera, avand in vedere ca in scurt timp va fi deschis in zona un nou centru comercial.

Am atras atentia in cadrul sedintei de Consiliu Local Brasov ca municipalitatea trebuie sa fie proprietar asupra pasajului din Centrul Civic din Brasov de langa biserica de lemn. Astfel, trebuie analizat cum a ajuns Tunele SA proprietar pe acel pasaj si daca el se poate revendica fara bani. In caz contrar, trebuie sa se inscrie Primaria Brasov la licitatie si sa cumpere acel pasaj, mai ales ca va trebui sa resistematizam circulatia rutiera si pietonala in acea zona, iar ulterior, daca va fi in propietate privata, va putea bloca astfel de sistematizari”, a declarat Cristian Macedonschi.

De asemenea, acesta a solicitat municipalitatii ca tinerii sportivi din Brasov sa fie sustinuti in mod egal.

”Tot in aceasta sedinta am atras atentia ca nu toate cluburile sportive din Brasov beneficeaza de aceleasi conditii oferite de Primarie. Eu sunt de parere ca toti sportivii brasoveni trebuie sa fie egali in fata legii independent de cluburile brasovene la care sunt legitimati si aici fac referire concreta la tinerii schiori care, fiind legitimati la cluburi sportive brasovene nu beneficiaza de aceleasi conditii de folosire a transportului pe cablu precum sportivii AS Corona. Toti acesti tineri sunt tinerii nostrii brasoveni si trebuie sa-i sustinem pe toti in egala masura”, a incheiat Cristian Macedonshi, consilier local FDRG.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: