Reprezentantii OPC s-au intalnit cu agentii economici din Poiana Brasov. Vezi motivul!

În data de 07.04.2017 comisari din cadrul Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Centru Brașov au realizat o întâlnire cu reprezentanții agenților economici din Poiana Brașov în vederea consilierii și informării referitoare la potențialele probleme din preajma sfintelor sărbători Pascale.

“Din punctul nostru de vedere a fost o întâlnire extrem de benefică, iar interesul sporit al celor prezenți asupra tuturor aspectelor ce țin de legalitatea funcționării și de modul în care trebuie să remedieze anumite deficiențe punctuale în vederea protejării consumatorilor, dă dovadă de faptul că se dorește o activitate comercială și turistică care să fie de maximă calitate.

Nu în ultimul rând, reprezentanții A.N.P.C. au felicitat agenții economici din Poiana Brașov pentru modul în care au înțeles să-și desfășoare activitatea și, chiar dacă anul acesta au avut un sezon extrem de aglomerat, nu ne-am confruntat cu probleme majore în stațiune, neexistând  toxiinfecții alimentare sau accidentări grave iar numărul reclamațiilor a scăzut.

Vom continua astfel de întâlniri și în alte zone din județul Brașov dar vom și răspunde cu celeritate tuturor soicitărilor pe care le vom primi în acest sens.” a declarat comisarul sef Sorin Susanu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: