Refacerea pietonalului din Valea Cetății

Un proiect, propus de consilierii locali ai PSD, începe să capete contur. Este vorba despre refacerea pietonalului din Cartierul Valea Cetății. Atrăgeam atenția, în urmă cu mai bine de un an, că plăcile care formează pavimentul sunt sparte în număr mare și pun, în acest fel, în pericol trecătorii, mai ales că este o zonă frecventată de adulți cu copii mici.

Proiectul prezentat astăzi în ședința de plen a Consiliului Local corespunde cu viziunea noastră despre refacerea arhitectonică a cartierului.

În același timp, atragem atenția că în același cartier se află Parcul “Rishon LeZion Trandafirilor”, reabilitat pe ici, pe colo, dar căruia îi lipsesc niște toalete publice decente. E adevărat că propunerea noastră a fost aceea de a fi amplasate toalete ecologice, dar în speranța că procedurile de proiectare și construire a unora corespunzătoare, se vor derula mai rapid. Cerem executivului Primăriei să urgenteze demersurile și în această privință, pentru toate parcurile municipiului din care lipsesc aceste semne ale civilizației.

 

Grupul de consilieri locali ai PSD Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: