Rectorul Abrudan i-a dat la temelie profesorului Ialomițianu. Dispută pe banii universității la un eveniment public (VIDEO)

Duel universitar la ”Pactul pentru Muncă”. Abrudan vs Ialomițianu

Rectorul Vasile Abrudan s-a luat de fostul ministru Gheorghe Ialomițianu chiar în cadrul dezbaterii PACTUL PENTRU MUNCĂ de la Brașov, organizată de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF. Conducătorul Universității Transilvania i-a reproșat fostului ministru faptul că din cauza sa, nu poate folosi banii universității. Când se afla în Guvernarea PDL, Ialomițianu ar fi naționalizat bugetele universităților.

”Suntem o instituție care avem destui bani. Să știți că în conturile universităților la ora actuală există solduri de un miliard de euro pe care colegul, amicul și profesorul Universității Transilvania, domnul Ialomițianu, când a fost ministru de Finanțe, ce a făcut, a naționalizat bugetele universităților. Eu am vrut să scot în evidență problemele învățământului românesc”, a spus Vasile Abrudan, rectorul Universității Transilvania Brașov.

Când a auzit afirmația, fostul ministru Ialomițianu a sărit ca ars de pe scaun pentru a-i da replică rectorului.

”Nu este adevărat. Mințiți! Nu v-a luat nimeni banii. Nu ati cheltuit pentru ca nu ați avut proiecte de investiții. Domnule rector, ați făcut o afirmație gravă. Nu vă mai jucați cu vorbele. Dacă aveți atâția bani în conturi, reduceți taxele la studenți. Mulți bani i-ați cheltuit pe vizite în străinătate, fără rezultate”, a replicat Gheorghe Ialomițianu. De precizat că atunci când a luat cuvântul Gheorghe Ialomițianu, a picat sunetul la microfon…

Culmea este că cei doi sunt colegi la Universitatea Transilvania, fiind ambii profesori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: