Record de turiști la Cetatea Medievală Râșnov. Oare au vazut cât de distrus este centrul orașului?

Record de turiști la Cetatea Medievală Râșnov. Dacă tot anul trecut s-au înregistrat 419.192 de vizite, anul acesta pragul de turiști a fost depășit. Deși suntem în luna noiembrie, nu mai puțin de 421.494 de persoane au vizitat cetatea.

”Potrivit cifrelor oficiale, la sfârșitul lunii octombrie 2018, erau înregistrați 279.620 de turiști adulți și 139.572 de turiști copii.Numărul vizitatorilor la Cetatea Râșnov crește de la an la an, acest lucru datorându-se în principal investițiilor în dezvoltarea infrastructurii turistice, intervențiilor în regim de urgență de la Cetate, precum și strategiei de promovare a orașului. Să nu uităm că anul acesta a fost semnat contractul care prevede reabilitarea cetății medievale Râșnov.

Contractul de reabilitare a monumentului a fost semnat cu Asocierea ROMCONSTRUCT GROUP S.R.L ( S.C. ROMCONSTRUCT GROUP S.R.L., S.C. CONCAS S.A., S.C. CRINDESIGN PROIECT S.R.L. ) , cu sediul în Ploiești. Durata contractului este de 27 de luni, iar valoarea totală se ridică la suma de 13.345.912 lei, TVA inclus”, sustin intr-un comunicat de presa reprezentantii Primariei Rasnov.

Interesant este ca in comunicat se vorbeste despre investitii in dezvoltarea infrastructurii turistice, dar nicio vorba despre dezastrul din centrul orasului unde lucrarile la un proiect derulat cu fonduri europene s-au deteriorat dupa un an de la finalizare…Drept dovada pozele de mai jos…

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: