Reconstruirea Podului de la Comăna. Unii cu fondurile, alții cu tăiatul panglicilor

Marian Rasaliu, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Brașov, atrage atenția că reconstruirea podului de la Comana nu ar fi fost posibilă fără implicarea sa ca prefect. Și pentru ca se pare ca liberalii brașoveni au omis acest lucru și și-au abrogat singuri meritele pentru acestă investiție la care nu au contribuit cu nimic.

”Reconstruirea Podului de la Comăna, distrus în urma inundațiilor din vara anului 2018, a fost unul dintre proiectele pe care le-am inițiat în perioada în care am fost prefect al județului Brașov.

Din fericire, am avut și susținerea Guvernului PSD din acea perioadă, care a alocat bani de urgență pentru această investiție care s-a ridicat la 4 milioane de euro, având în vedere că locuitorii din zonă aveau disperată nevoie de această cale rutieră care face legătura între Comăna, Crihalma și Ticuș.
Construcția a fost preluată ulterior de către Compania Națională de Investiții.

Am vrut să punctez acest aspect, deoarece nu este corect ca actuala administrație județeană să taie panglici, arogându-și toate meritele și ignorând ajutorul imens acordat de guvernul PSD!” a declarat Marian Rasaliu, candidat PSD la președinția Consiliului Județean Brașov.
Articol comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Brașov
CMF: 21200019

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: