Realizarea infrastructurii stradale în comuna Prejmer. Două străzi vor fi asfaltate anul acesta

Primarul comunei Prejmer, Mihai Apafi a avut ieri o întâlnire de lucru privind predarea amplasamentului pentru obiectivul de investiții : “ Realizare infrastructură stradală pe străzile : Cenușii, Mihai Viteazu, Carpaților, Viilor, Prunilor, Venus, Neptun, Uranus, Saturn”.
La întâlnire au mai fost prezenți reprezentanți ai : Primăriei Prejmer, Companiei Apa Brașov, Electrica Brașov, Distrigaz, Dna. Lucica Savu – Arheolog din partea Muzeului Județean de Istorie Brașov, reprezentantul proiectantului, Dirigintele de Șantier și reprezentanți ai RCS&RDS, Telekom și Orange.
„După o perioadă îndelungată, am reușit să încheiem un contract de supraveghere arheologică pentru zona indicată cu un specialist arheolog în așa fel încât executarea lucrărilor de infrastructură rutieră să se desfășoare respectând reglementările legale.
În acest sens, vreau să vă informez că în perioada imediat următoare vom emite autorizația de construcție și vom da ordinul de începere.
Obiectivul trasat pe anul acesta este : pregătire pentru asfaltare și asfaltarea străzilor Prunilor și Viilor
În același timp, cunoaștem toate necesitățile comunității și le tratăm pe fiecare în parte cu maximă seriozitate iar în funcție de posibilități le vom duce pe toate la îndeplinire, împreună, cum îi stă bine unei comunități unite ca a noastră.
Nu am uitat de Stupinii Prejmerului, drept dovadă am semnat contractul pentru realizare infrastructură stradală și de la anul ne vom apuca de lucrări.
Nu am uitat nici de celelalte străzi, continuu ne preocupăm să identificăm resurse și posibilități în așa fel încât toate străzile din comuna noastră să fie asfaltate, să aibă trotuare și rigole, marcaje rutiere și treceri pentru pietoni.
Mult nu mai avem și cu siguranța, împreună vom reuși!
Autoritatea Publică Locală vă asigură de transparență, iar absolut toate proiectele pe care ne dorim să le implementăm la nivelul comunei noastre, vi le supunem atenției periodic pe pagina noastră oficială, în funcție de oportunitățile pe care le identificăm împreună cu dumneavoastră!
În spațiul public, apar mereu discuții, zvonuri și păreri, un lucru perfect normal în orice societate democratică.
Haideți să nu ne lăsăm distrași din drumul pe care ni l-am propus împreună și doresc să țineți cont că toate proiectele majore ale comunității noastre, le vom dezbate si le vom face împreună!
Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere! ”, a transmis primarul comunei Prejmer, Apafi Mihai – Florin prin intermediul unei postări pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: