“Rea” pentru Brașov, “bună” pentru București. Cum și-a găsit Mara Mareș loc la alegerile parlamentare

Pentru PNL chiar nu conteaza ce isi doresc cetatenii, ce isi doresc membrii dintr-o organizatie. Cum PNL Brasov a sarit-o din schema pe Mara Mares la alegerile parlamentare, aceasta s-a dus fuguta la Bucuresti, la Ludovic Orban care, imediat a gasit un loc pentru mezina de la Fagaras. Liderul PNL nu a mai tinut cont de gafele monumentale ale tinerei, conteaza doar relatia de prietenie, de partid, restul nu mai are importanta pentru liberali. Daca ar fi fost vreun nume greu cu o activitare extraordinara in Parlament, normal ca s-ar fi regasit pe lista cu candidati din Brasov. Dar asa, nici cei de la Brasov nu au vrut-o. Si de ce sa mai faca si altceva in viata daca se poate sa traiesti foarte bine prin Parlament, cu bani primiti de la stat? Ieri, Mara Mares a anunat cu mare fast ca si-a gasit loc la Bucuresti. De parca ar fi fost un loc meritat si ar fi fost obtinut prin concurs…

“Sunt onorată să fac parte din echipa PNL Bucuresti, alături de care voi candida pentru un nou mandat de deputat. Vă asigur că sunt un om de echipă și că îmi voi dedica activitatea construcției Noului București și sprijinirii echipei PNL care va moderniza capitala.

Le mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, președintei PNL București, Violeta Alexandru și celorlalți colegi alături de care candidez și alături de care voi avea șansa să lucrez.

După alegerile locale, în care peste 1000 de tineri din Tineretul Național Liberal au obținut mandate de primari, viceprimari, consilieri locali și consilieri județeni, avem acum șansa de a obține câteva mandate de deputat.

Generația Altfel este creditată cu încredere atât la nivelul unor județe cât și aici, în capitală, unde tinerii, alături de Nicușor Dan, vor reseta felul în care se face politică și administrație și vor da tonul schimbării nu doar pentru București, ci pentru întreaga Românie”, a scris Mara Mares pe facebook.

 

2 comentarii la „“Rea” pentru Brașov, “bună” pentru București. Cum și-a găsit Mara Mareș loc la alegerile parlamentare

 • 19 octombrie 2020 la 15:11
  Permalink

  Fripturisti in continuare indiferent ca sint din vechiul sau noul val,ca vin cu o “noua” imagine,ca vor “schimbare ” ; in realitate alearga ca niste catei hamesiti dupa os,sa prinda un loc in Parlament,salariu gras insotit de numeroase privilegii (hotel de.5 stele,masina,birou,diurne peste diurne ,etc.) Nu se deosebesc cu absolut,dar absolut nimic de.PSD !!!!

  Răspunde
 • 19 octombrie 2020 la 16:38
  Permalink

  La muncă Mara, javră ce ești! nu are taica,to destui bani din cartofi??! numai să furați știți! n-ai făcut nimica pentru Brașov, numai să luați banii cetățenilor știți!

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: