Răzvan Popa: ”Cel care a agresat-o pe madam Clodilde va ajunge cu siguranță om mare, așa cum a ajuns și useristul Codruț Bucur subprefect, cel care m-a amenințat și hărțuit”

Când ești de partea cealaltă a p…protestului!
Fostul europarlamentar Răzvan Popa a ironizat-o pe Clotilde Armand, primărița de la sectorul 1 din București, cea care susține că a fost agresată în trafic. Mai exact, social-democratul brașovean îi aduce aminte primăriței și celor din USR că, la rândul său, a fost amenințat și hărțuit de Codruț Bucur, lider al useriștilor din Brașov. În loc să fie scos pe ușa din dos a partidului pentru ceea ce a făcut, Bucur a fost instalat subprefect la Brașov.
”Am auzit ca madam Clotilde, primarița de sector, a fost hărțuită pe când era în mașină. Vaaiii….nu știu cine este individul care a agresat-o, dar cu siguranță o să ajungă om mare. Și să vă spun de ce!
Personajul din filmulețul atașat este Codruț Bucur. Acum subprefect al Brașovului și mai înainte consilier județean. El este cel care m-a amenințat și hărțuit când eram europarlamentar.
El împreună cu alții i-au hărțuit și amenințat pe colegii mei parlamentari Roxana Mînzatu, Marius Dunca, dar și pe simpli membri de partid a căror singură “vină” era calitatea de pesedist.
De aceea sunt ferm convins că agresorul primăriței de sector va ajunge cu siguranță într-o funcție publică importantă.
Apropo….de consilierul lui Clotilde, acuzat de dublu omor, ce se mai aude?”, a scris pe pagina sa de facebook, fostul europarlamentar Răzvan Popa.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: