Razii și în trenuri și stații CFR. Amenzi de peste 15000 de lei

Ieri, 28 octombrie 2020, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov au desfășurat o acțiune națională, în trenurile de călători, stațiile de cale ferată și aeroporturi, pentru limitarea efectelor pandemiei de SARS-CoV-2 și creșterea siguranței călătorilor.

La această acțiune, alături de polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov, au participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Burebista” Brașov și reprezentanți ai CFR Călători.

Echipele de control au fost prezente în trenurile de călători, stațiile de cale ferată și aeroporturi, acționând pentru păstrarea măsurilor de siguranță sanitară în rândul călătorilor.

 

Forțele de ordine au acționat în 14 stații C.F. și în 22 de trenuri de călători, iar în urma activităților desfășurate au fost legitimate 93 de persoane, fiind aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 24 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 și 6 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 15.300 lei.

 

Solicităm tuturor cetățenilor să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să nu se expună la riscuri.

 

Este important ca pasagerii să evite aglomerația și să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf.

One thought on “Razii și în trenuri și stații CFR. Amenzi de peste 15000 de lei

  • 30 octombrie 2020 la 12:24
    Permalink

    Politia Transporturi Brasov,a desfasurat o “ampla”actiune si in “aeroporturi”.Cate aeroporturi are Brasovul?

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: