Razie printre șoferi

La data de 18 iulie a.c., în intervalul orar 06.00-09.00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au organizat și desfășurat pe raza localităților Feldioara, Tărlungeni, Hărman și Prejmer, respectiv DN13, DN10, intersecție DJ103A – DJ103B, intersecție DJ103A – DJ 112D, DJ112, o acțiune care a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele de circulație rutieră, verificarea mijloacelor auto care transportă animale vii, precum și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă legislația în domeniul public, aspecte ce sunt permanent în atenția polițiștilor brașoveni.

În cadrul acțiunii, polițiștii au controlat aproximativ 75 de autovehicule și au aplicat 28 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 12.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002-Rep., privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare și au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 2 permise de conducere.

 

  • La data de 19 iulie a.c., în jurul orelor 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 20 ani, din jud. Argeș, care a condus un moped pe str. Ciucaș din mun. Săcele, jud. Brașov.

Procedându-se la verificarea documentelor personale și ale autovehiculului, polițiști au constatat că mopedul  nu este înmatriculat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: