Razie în trafic și la societățile care comercializează material lemnos (FOTO)

La data de 02 februarie 2021, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică au organizat și desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii deținerii, transportului și comercializării ilegale de material lemnos.

Actiunea a urmărit, în principal, prevenirea şi combaterea transporturilor ilegale de materiale lemnoase, verificarea autovehiculelor care transportă materiale lemnoase, verificarea respectării legislaţiei din domeniul prevenirii şi combaterii delictelor silvice, în special pe linia transportului de material lemnos pe drumurile publice, existenţa şi legalitatea întocmirii şi eliberării documentelor de provenienţă şi transport a materialelor lemnoase.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au efectuat 12 controale la societăți comerciale de profil situate pe raza județului Brașov, au verificat aproximativ 390 de mijloace de transport și au aplicat 124 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 67.000 lei.

Totodată a fost confiscat peste 45 m3 material lemnos, acesta fiind predat în custodia reprezentanților ocoalelor silvice competente.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: