Razie în trafic. Polițiștii au aplicat sancțiuni de peste 10.400 lei

La data de 16/17 septembrie 2021, în intervalul orar 21.00 – 02.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier Brașov, Secțiile 1-5 Poliție, Biroul de Investigații Criminale și Poliția Stațiunii Poiana Brașov au organizat și desfășurat o acțiune pe raza de competență, ce a avut ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, precum și verificarea respectării regimului legal de viteză.

În urma activităților desfășurate, pentru abaterile constatate polițiștii au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în valoare de peste 10.400 lei.

De asemenea, polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în cauză fiind întocmite dosare penale, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: