Râşnovul ar putea avea un centru special unde locuitorii se pot debarasa de obiectele voluminoase

Având în vedere că aruncarea mobilei sau a altor obiecte voluminoase din gospodărie a fost o problemă în tot judeţul Braşov, pentru că, de multe ori, oamenii aruncă unde apucă aceste deşeuri, în proiectul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor (SMID) au fost prevăzute „centre de aport voluntar” (unde se pot depune obiectele voluminoase).
”Un astfel de centru ar putea fi creat și la Râșnov. Primăria a identificat un teren unde ar putea fi amenajat un astfel de centru de colectare. Acesta se află în zona fostei platforme de deșeuri a orașului.
În momentul de față se poartă discuții cu reprezentanții Consiliului Județean Brașov pentru realizarea efectivă a acestui centru de colectare care va face parte din Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor, proiect implementat la nivelul întregului județ.
În prezent, până la finalizarea acestui proiect, firma locală de salubritate, Goscom Cetatea Râșnov colectează astfel de deșeuri voluminoase pe fosta platformă a stației de asfalt ( CCCF ), din Râșnov”, se arată într-o postare pe facebook.

One thought on “Râşnovul ar putea avea un centru special unde locuitorii se pot debarasa de obiectele voluminoase

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: