Rareș Bogdan: ” Izolare sau bătaie de joc? Suntem nebuni chiar toți în țara asta”

Rareș Bogdan s-a dezlănțuit la adresa Guvernului PNL. Liberalul susține că români nu ar trebui lăsați să plece în străinătate. Prin această decizie, Guvernul Orban pune în pericol zeci de mii de cetățeni. Prin păstrarea lor în țară, ar aduce beneficii economiei din România deoarece există deficit de muncă în zona de agricultură.


Izolare sau bătaie de joc? Alooooooooooooo????? E Stare de Urgență!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se poate așa ceva! De ce mai ținem oamenii în izolare și cerem distanțare socială dacă avem astfel de acțiuni???? Suntem nebuni chiar toți în țară asta!!!!!???? Imaginile sunt de ACUM!!! Sunt 2.000 de oameni în Aeroportul Cluj!
Dacă tot au venit acasă, să îi păstrăm și să dezvoltăm Agricultură românească. Aici, producătorii și cultivatorii duc lipsa de forță de muncă și noi ne trimitem forță de muncă pentru agricultură în Italia și Germania. Nu știu cine a luat decizia, însă oricine af fi, nu cred că este ok. Trebuie găsite alte soluții. Și Nuuuu în Veneto, este una dintre regiunile din Nordul Italiei care au fost în epicentrul infectărilor cu COVID19. Mai bine chemați marii agricultori români și producători/cultivatori și analizăm dacă le putem da salarii apropiate cu cele de acolo, minus 200/300 eur care reprezintă chiriile și cheltuielile că nu sunt oamenii acasă și ne dezvoltăm în sfârșit Agricultura!!!!!! Nu putem să importăm în continuare pătrunjel, ceapă, cartofi, usturoi și drojdie! Părem imbecilii planetei. Și încă ceva, BLOCAȚI acum exportul de cereale și făină! În ultimele 3 săptămâni au fost exportate cantități uriașe de făină și cereale prin Portul Constanța
”.


Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: