Rareș Bogdan după retragerea lui Cîțu: ”Este inadmisibil, dacă ei vor să-şi bată joc de cariera lor, să-şi bată joc de ei, dar nu de o ţară”

Europarlamentarul Rareș Bogdan a răbufnit aseară după ce Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier. „E absolut inadmisibil să te joci și să faci jocuri politice în astfel de momente. Este inadmisibil! Dovedește lipsă totală, totală de înțelegere a fenomenului politic și de patriotism.

Dacă ei vor să își bată joc de cariera lor, să își bată joc de ei, dar nu de o țară, nu de un partid! Partidul Național Liberal nu merită să i se întâmple așa ceva. Ce face Florin Cîțu în momentul ăsta este o bătaie de joc la adresa PNL. Nu a existat nici o discuție de acest gen. Noi am hotărât că încercăm să ne învestim guvernul. România se află într-o situație cum nu a mai trăit în ultimii 30 de ani. Trebuie să ne dovedim responsabili. Ce face Florin în momentul ăsta este iresponsabil față de România.”, a declarat la Digi FM, Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: