Raed Arafat anunță măsuri speciale pentru frizerii și saloanele de cosmetică

O serie de măsuri speciale sunt luate în calcul pentru a redeschide după 15 mai frizeriile și saloanele de cosmetică. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat că relaxarea măsurilor va veni cu un set de reguli care vor trebui să fie respectate în frizerii, saloane de cosmetică.

”Ai nevoie de măsuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetică. Nu poți nelimitat să le ții închise, trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă. Posibil că nu vor avea zonă de așteptare, trebuie să te programezi, te duci direct la programare, știi că ești așteptat.

Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo. Te duci și te plimbi pe stradă o jumătate de oră și te întorci, nu stai acolo. Zona de așteptare va deveni una sensibilă, va trebui să nu mai existe temporar. Trebuie să se înțeleagă că ne gândim cu colegii specialiști la acest domeniu, la măsuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie să fie luate ca măsuri compensatorii la măsurile de relaxare”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: