Raed Arafat: ”Am ajuns la o faza hilară încât nu mai avem răbdare să terminăm ce am început cu bine”

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Raed Arafat trage un semnal de alarmă legat de tendința de relaxare a românilor.

”Pentru cei care pun la indoiala inca faptul ca infectia cu COVID 19 continua, iar cifrele nu sunt in scadere.

Iata ce s-a intamplat in ultimele 4 zile:

Luni- 349 cazuri noi
Marti- 325 cazuri noi
Miercuri- 270 cazuri noi
Azi Joi- 392 cazuri noi

Pana acum din pacate am depasit 850 de decese.

Pe plan mondial pana acum s-au confirmat 3846226 de persoane si au decedat din pacate 265873 de persoane, iar pandemia este doar la inceputul ei.

De aceea solicitam in continuare oamenilor sa aiba grija, sa aiba rabdare, sa fie intelepti, si sa respecte in continuare regulile de distantare, indiferent cat de greu le este si indiferent ce pareri sau “trazneli” citim pe retelele de socializare sau ascultam in spatiul public.

Am ajuns la o faza hilara incat nu mai avem rabdare sa terminam ce am inceput cu bine, si ni se induce in continuare ideea ca nu ar mai fi nevoie de masuri si ideea ca totul este bine si ca masurile care au fost luate ar fi fost nejustificate si incorecte.

Unii chiar incearca sa convinga populatia ca boala nu ar exista si ca totul ar fi o inventie si o conspiratie, insa ma intreba daca vreunul dintre acestia se va simti pentru un moment responsabil pentru imbolnavirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false si manupulative raspandite de acesta.

Eu va rog, in continuare, sa respectati regulile si sa aveti grija, indiferent ce vi se spune, pentru ca regretul vine prea tearziu si cu costuri care pot fi foarte mari!” a declarat Raed Arafat.

One thought on “Raed Arafat: ”Am ajuns la o faza hilară încât nu mai avem răbdare să terminăm ce am început cu bine”

 • 11 mai 2020 la 13:40
  Permalink

  E usor sa faci asemenea afirmatii cind ai de-a face cu un popor docil,de buna credinta si care a acceptat fara comentarii cea mai dura restrangere a drepturilor omului de dupa cel de-al doilea razboi mondial,inclusiv revoltatoarea discriminare a celor trecuti de 65 de ani,ce va lasa urme adanci de-acum incolo pentru ca s-a creat impresia ca respectivii sint niste iresponsabili,neajutorati care trebuie tratati ca niste exclusi ai societatii,un fel de paria si tinuti inchisi in case cu forta,lasati sa iasa din case dupa orar,etc.
  Tarile cele mai lovite din Europa si anume Spania cu 264.663 de cazuri si 26.621 decese,Marea Britanie cu 219.183 de cazuri si 31.855 decese,Italia cu 219.070 cazuri si 30.560 decese,Franta cu 176.970 de cazuri si 26.380 de decese si Germania cu 171.879 de cazuri si 7.569 decese au permis libera circulatie pe strada fara declaratie din 04.05.2020 sau cel tarziu incepand de azi (Marea Britanie si Franta );
  Ca atare ,ceea ce Domnul Doctor Arafat numeste prudenta si echilibru eu as numi exces de zel ,pentru ca a vazut ca se poate si ca poate sa intinda coarda oricit !

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: