Purtător de cuvânt și vicepreședinte la PNL, președinte la Clubul Corona. Așa se face sport la Brașov

Clubul Corona Brașov a devenit jucăria liberalilor care dețin și majoritatea în Consiliul Local Brașov. Astfel, în loc ca la șefia clubului să ajungă persoane pe bază de performanță managerială, pe funcțiile importante au fost trimiși liberali, membri importanți ai PNL Brașov. Adică, totul a fost politic. Cel care în prezent deține funcția de președinte al Clubului Corona a fost și purtătorul de cuvânt al PNL Brașov. Este vorba despre Liviu Dragomir, un tip care este văzut mai tot timpul la evenimentele electorale ale PNL. Acesta deține și funcția de vicepreședinte al PNL Brașov pe politici sociale. Ne-am uitat și pe CV-ul său, dar figura ca inginer (dezvoltare imobiliară-construcții). Tot acolo am găsit că CV era întocmit pentru o poziție de membru în cadrul Metrom Industrial Parc. Întâmplător numai acești oameni care au legătură cu politica dau peste astfel de Consilii de Administrație. Oare de ce nu au loc niciodată oamenii care nu fac politică? Poate explică Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Deși este un scandal care a lăsat urme adânci în handbalul brașovean, dar și cel românesc, după ce toate jucătoarele de la Corona au fost suspendate din cauza acuzației de dopaj, președintele liberal nu iese cu explicații așa cum ar trebui. Mai mult decât atât, Dragomir ar trebui să își înainteze demisia. Ieri, Corona a mai primit o lovitură, a fost exclusă și din cupele EHF. Nici primarul George Scripcaru nu iese cu explicații, deși la poze cu echipa era primul. Îi plăcea să se laude, acum dă bir cu fugiții. Până acum, când erau rezultate, era echipa lui, acum…brusc nu mai este, nu scoate o vorbă. Poate că este timpul ca Scripcaru și PNL să își ia “ghearele” de pe clubul Corona, club care, totuși, este al municipiului, nu al lui. Este timpul ca la club să ajungă oameni selectați pe bază de management, nicidecum pe baza de carnet de membru de partid.

Să nu uităm că totul este pe bani publici, acest Liviu Dragomir are o responsabilitate mai mare. Nu vorbim despre o firmă de la Olimpia…vorbim de banii brașovenilor. Precizăm că Clubul Corona Brașov a achiziționat serviciile pentru terapie cu laser pentru suma de 125.000 de lei, o sumă deloc mică. Se vorbește despre tratament inclusiv pentru creșterea performanțelor sportive… Totuși, vorbim de dopaj, de ceva interzis, la fel cum sunt și drogurile. Alo, domnule Dragomir, cred că e timpul să îți faci bagajele.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: